Reward Gateway

“We have no hesitation in recommending Paradigm Office Interiors to you. We had two projects going on at the same time; one in the London Office and one In Birmingham. They were working on very tight timescales for the Birmingham project. They have been truly amazing in terms of fit-out and project management, always flexible and happy to help with any changes that we might have thrown at them at the last minute. The project has been fully coordinated from start to finish; they have provided a very professional service throughout every aspect of the project and we loved working with all the members of the staff involved!” – Angela Angjelovikj, Reward Gateway

Project Details

The brief was for a modern open-plan office in the client’s newly leased Birmingham location. Drawings and renders were provided, with our mission to make it a reality by transforming the blank canvas office space.

A bright functional kitchen area was also required where staff could relax along with having the facility/space for a quick informal meeting. With acoustics being of concern for both meeting rooms and booth areas we utilised a frameless double glazed partitioning system with double glazed full height acoustic doors, allowing maximum light to flow through.

As the staff had no outdoor space, we created a Garden Room for them which really brought the outside in with blue sky feature walling and green ‘grass’ effect carpeting with flooring throughout the office space formed by a mix of plank carpet tiles and Karndean flooring.